Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистибутивната мрежа на ден 08.04.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од улиците Антонио Грубишиќ, Коле Неделковски, Наум Наумовски Борче и Мирослав Крлежа (опш.Центар – Скопје);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Добарце, Чифлик и Ларце; Од 09:00 до 13:00 часот корисниците од селата Теарце и Брезно (опш.Тетово);
  • Од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од нас.Млаки (опш.Гостивар);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Илија Антески Смок и дел од ул.Балиндолска (опш.Гостивар);
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од Врбица, Горно Кратово, селата Мушково, Куново, Нежилово, Каврак, Којково, Емирица и Кнежево и Објектите на ХС „Брана Злетовица“ (опш.Кратово).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе