Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистибутивната мрежа на ден 09.04.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:15 до 15:00 часот, корисниците од с.г. Дивјаци и с. Пустарека (Општина Битола)
  • Од 08:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Орце Николов, зграда бр. 155 и 156. (Општина Карпош)
  • Од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од Ф-ка АРМОС БАЛКАН во Индустриска Зона Речица (Општина Куманово)
  • Од 08:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул.137, дел од ул.Седек Костоски (Општина Гостивар)
  • Од 09:30 до 11:00 часот, корисниците од с.Облешево. с.Чифлик, станица за технички преглед Еуропетрол во с.Облешево (Општина Кочани)
  • Од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од ул.Бурса(Индустриска) околу АНС Печатница,Манди Транс, Двојник, ЕлМар (Општина Битола)
  • Од 11:30 до 13:00 часот, корисниците од дел од улици Бутелски Венец, Индира Ганди кај Џамијата и кај затворот, Пелагонија (Општина Шуто Оризари)
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од улица Нако Вардарски (Општина Гевгелија)
  • Од 09:30 до 15:30 часот, корисниците од ВОДОЧА: Викендици на Брана Водоча (Општина Струмица)
  • Од 12:30 до 14:00 часот, корисниците од фирма Мак-Млин во с.Чешиново (Општина Чешиново- Облешево)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе