Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати во електродистрибутивниот систем на ден 07.05.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 07:45 до 13:30 часот, корисниците од Барбаревско маало – околу мостот, Плешански пат, Ливашница и од селата Кундино, Гризилевци и Марчино (опш.Пробиштип);
  • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Долгаш (опш.Струга);
  • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.Воденска и Скопски дел (опш.Штип).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе