Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 09.05.2024 година, без електрична енергија ќе останат:

 • Oд 12:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците Борка Талески и 20ти Октомври (опш.Центар – Скопје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од улиците Ринхини и Езерци (опш.Карпош – Скопје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај Цетинска (ул.М.Рајчевиќ), Стадион и дел од Дреноец; Од 09:30 до 10:00 часот, од 10:00 до 10:30 часот и од 11:05 до 11:35 часот, дел од  корисниците од с.Џепчиште; Од 09:00 до 13:30 часот, дел од корисниците од с.Желино (опш.Тетово);
 • Од 07:45 до 13:00 часот, корисниците од с.Лесново (опш.Пробиштип);
 • Од 09:05 до 11:00 часот, корисниците од улиците 6ти Септември и Мирче Ацев, Викенд Населба и Зорле маала; Од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од Чаир маала, односно дел од улиците Скопска и Јосиф Даскалов, Викенд населба, и од улиците Вера Пазованска и Бреза (опш.Кратово);
 • Од 09:30 до 11:00 часот, корисниците од селата Ивени, Гнилеж, Тепавци, Бусемак и Ергела, репетитор Тепавци, Стентон и СТ фарма Гнилеж; Од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од селата Бач, Брод, Гермијан 1 и 2, Скочивир, Сливица и Живојно, ХПП Коњарка 1 и 2, Караула Гермијан, Космофон Живојно, сепарација Брод, Фарма С.С. Викарди и Стентон (опш.Битола);
 • Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од улиците Екрем Зенго, 15ти Корпус и 22ри Декември и околината – улицата кон стара Касарна (опш.Дебар);
 • Од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од улиците Никола Карев, Климентова и Дојранска; Од 11:55 до 14:00 часот, корисниците од улиците Ленинова, Климентова, Вида Џекова, Петар Михајловски Демирски и Дојранска (опш.Неготино);
 • Од 09:30 до 11:00 часот, корисниците од с.Зрновици и Руен Техно Сервис; Од 11:00 до 12:30 часот, корисниците кои добиваат електрична енергија од ТС Зрновска Љуштара (опш.Кочани);
 • Од 08:55 до 10:30 часот, корисниците од  индустриска зона покрај автопатот Гостивар – Тетово до Пирок; Од 10:30 до 12:00 часот, корисниците од селата Галате, Пожаране, Врановци, Ново Село, Полошко, Дебреше, Здуње и Врапчиште и дел од селата Зубовце и Топлица; Од 12:05 до 13:30 часот, корисниците од селата Чајле, Балиндол и Старо Чајле и дел од нас.Питарница (опш.Гостивар);
 • Од 08:05 до 09:00 часот, корисниците од Башино Село, База Пелагонија, Бензински пумпи Симит Петрол и Ве Оил, дел од корисниците на ул.Вардарска и Отпад Дине (опш.Велес).

Поврзани објави

Прскање против комарци

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе