Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 10.05.2024 година, без електрична енергија ќе останат:

  • Oд 09.30 до 11:00 часот, корисниците од Туртел Воена Пошта.(општина Кочани)
  • Од 07:30 до 15:30 часот корисниците од с.Студена Бара,с.Вакв,с.Винце и Пчиња Млин(општина Команово)
  • Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ул. Христијан Карпош, ул. Смилево, ул.Ваташа, ул. Сутјеска, ул. Работничка, ОУ Тодор Ангелески и околината.(општина Битола)
  • Од 10:00 до 13:00 часот корисниците од м.в.Побожје.(општина Чучер Сандево)
  • Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од с.Орешани, од пругата кон Таор.(општина Зелниково)
  • Од 08:30 до 14:00 часот корисниците од с.Брвеница и с.Долно Седларце.(општина Тетово)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе