Сервисни информации

Крводарителни акции

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани  се следните крводарителни  акции:

  • Велес, ООУ  Кирил и Методиј, (наставници и родители)
    • Куманово, ООУ  Крсте Мисирков, (наставници и родители)
    • Битола, Студентски дом – Кочо Рацин
    • Охрид, Факултет за туризам и угостителство
    • Скопје, Канцеларија на ЕУ

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе