Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 23.05.2024 година без напојување со електрична енергија ќе останат:             

 • Од 09:15 до 15:00 часот, корисниците од с. Горно Јеловце, ХЕЦ Маврово Чуварка. (Опш. Гостивар);
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците дел од с.Дебреше, област кај црква. (Опш. Гостивар);
 • Од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од бензинаска станица Детоил во нас.Доброшане. (Опш.Куманово)
 • Од 08:00 до 09:00 часот, корисниците од улиците Елпида Караманди, Браќа Миладинови и кругот околу старата болница (Опш.Кавадарци);
 • Од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од улиците Мито Хаџи Василев, Фердо Росоманси, Илинденска, Балканска, Тиквешко Востание (Опш. Кавадарци);
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Дебреште (Опш.Прилеп);
 • Од 08:55 до 11:11 часот, дел од корисниците од с.Долни Балван(Опш.Штип);
 • Од 11:30 до 13:30 часот, дел од корисниците од с.Долни Балван(Опш.Штип);
 • Од 10:00 до 13:00 часот, дел од кориснциите  од ул.Митко Недев, Ванчо Китанов и Анте Банина (Опш.Штип);
 • Од 08:30 до 13:30 часот, корисниците од ул.Ленинградска и дел од ул.18 Ноември (позади Културен дом) (Опш. Гостивар) ;
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Бозовце и с.Вешала (Опш.Тетово);
 • Од 10:00 до 11:00 часот, корисниците од ул.18ти НоемвриОпш.Гостивар);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, дел од корисниците од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во дел од населба Станбена (Опш. Тетово);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Гаврил Константиновиќ (Опш.Аеродром);
 • Од 08:15 до 15:00 часот, корисниците од селата: Бач, Сливица, Гермијан, Живојно, Скочивир, Брод (Опш.Битола);
 • Од 09:00 до 10:00 часот, дел од корисниците во Волково на ул.100, 101, 102, 103 (Опш. Ѓорче Петров);
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.Иван Хаџиниколов, од раскрсница ул.Бранко Заревски до раскрсница ул.Војвода Ивец (Опш.Кисела Вода);
 • Од 08:35 до 14:00 часот, корисниците од Печатница Еврос Комерц (Опш. Старо Нагоричане);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од с.Шипковица, с.Вејце и с.Бродец (Опш. Тетово);
 • Од 08:45 до 16:00 часот, корисниците с.Велешта од 08:45 до 16:00 часот без напојување ќе останат Млин Насуфи и Мотел Винца. Два прекини од 08:45 до 09:30 и од 15:30 до 16:00 часот ќе имат корисниците на влез од с.Велешта бензиска Хани, бензиска Кана, хотел Дипломат и Екзкчузив, Пилана Велешта, Фреско. (Опш.Струга).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе