Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 29.05.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 14:30 часот, дел од корисниците од ул.Славка Динкова од бр.17 до бр.27 во нас.Драчево (опш.Кисела Вода – Скопје);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.103 во Волково кај Црквата (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
   • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од улиците 8 и 14 во Радишани (опш.Бутел – Скопје);
   • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од селата Раштак, Булачани, Виниче и Страчинци и дел од потрошувачите во с.Црешево (опш.Гази Баба – Скопје);
   • Од 10:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од с.Паничари; Од 11:00 до 14:00 часот, корисниците позади трговскиот центар во Сарај (опш.Сарај – Скопје);
   • Од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од ул.ЈНА – област на излез кај С.Петрол (опш.Гостивар);
   • Од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од ул.Ленинова кон старата полициска зграда; Од 10:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од ул.Коџа Баир (опш.Радовиш);
   • Од 09:15 до 13:30 часот, корисниците од селата Баница и Отиштино (опш.Велес);
   • Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од населбите Табачка, Мусала, Бојаџиско и Филтер Станица, и од селата Близанци и Луково (опш.Кратово);
   • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од влез на Нов Дојран – до пред Бензинската Макпетрол и с.Николич (опш.Дојран);
   • Од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од ул.Јанко Цветинов бр.1 влез 2 (опш.Струмица);
   • Од 08:45 до 17:15 часот, корисниците од селата Рајчани, Нивичани и Пантелеј (опш.Кочани);
   • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала, Богомила и Дојранска (опш.Прилеп);
   • Од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од индустриска Зона Речица Сити Бетон, дел од ул.Доне Божинов позади ВИ 100, локалитет Аџитепе, Индустриска Зона Речица Краварник, Режановце, локалитет споменик Костурница, Индустриска Зона Речица Рапид Билд, Индустриска Зона Речица бензинска пумпа Ибро, дел од населба Долно Коњаре, с.Костурник, м.в.Прмакови Ниви, Индустриска Зона Речица Армос Балкан, дел од ул.Никола Тесла, Индустриска Зона Речица бензинска пумпа Хени Компани, Црн Бик, локалитет Ново Куманово, Индустриска Зона Речица Жмара и с.Речица (опш.Куманово);
   • Од 12:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од населбата Деребој во Тетово (опш.Тетово).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе