Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 31.05.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од улиците : Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала,Богомила, Дојранска. (општина Прилеп)
  • Од 11.00 до 13:00 часот корисниците од  Бул.Партизански Одреди, бр.93 влез 4. (општина Карпош)
  • Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од од ул. Дарвинова. (општина Аеродром)
  • Од 08:30 до 13:00 часот корисниците од ул. Славеј Планина, дел од ул. Прохор Пчински кон џамијата, дел од ул. Пластичарска објектите околу Мармарис, ул. Топанска, објектите околу Теќето. (општина Чаир)
  • Од 08:45 до 15:00 часот корисниците од с.Долно Јеловце. (општина Гостивар)
  • Од 10:00 до 14:00 часот корисниците од населените места Паликура и Рибарци. (општина Кавадарци)
  • Од 09:00 до 13:00 часот корисниците од с.Петрово и Габрово. (општина Гевгелија)
  • Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ул. 103 од кружен тек Волково кон црквата. (општина Ѓорче Петров)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Земјотрес во Преспански регион

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе