Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден  10.06.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 08:00 до 09:30 часот, корисниците од Маркетот Тинекс на ул.Кленоец бр.69, во Влае (Општина Карпош – Скопје);
  • Од 09:00 до 11:30 часот, корисниците од улиците Киро Крстев и 8ми Ноември; Од 12:00 до 14:30 часот, корисниците од улиците Ќиро Крстев, 8ми Ноември, Браќа Миладинови, Фемо Кулаков (Општина Неготино);
   • Од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од селата Зрзе и Долгаец и Манастир Зрзе (Општина Прилеп);
   • Од 11:00 до 12:30 часот, корисниците од с.Дабиле; Од 09:00 до 10:30 часот, корисниците од ул.Миле Колев – сите објекти до и позади БП Лукоил кон с.Дабиле (Општина Струмица);
   • Од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од улиците Мице Козар, Круме Волнароски, Ѓорѓе Петров кај Поштата, Мукос и Даме Груев, Бензиска Макпетрол, ТС Уред и ТС Триаголник (Општина Прилеп);
   • Од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од Струга – ул.15ти Корпус и ТС Миле Бендо (Општина Струга);
   • Од 08:45 до 15:00 часот, корисниците од сеелата Долно и Горно Јеловце и Печково, горниот дел од с.Равен, ХЕЦ Равен, ХЕЦ Маврово и Ресторан Латераца (Општина Гостивар).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување 23.12.2022

Web Administrator

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе