Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден  11.06.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Во период од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од ул.Светозар Пепоски- (кај зграда Глобал балкан).(Опш. Гостивар);
  • Во период од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од место викано Маркова Чешма. (Опш. Прилеп);
  • Во период од 11:45 до 13:45 часот, корисниците од нас.Коњаре и фабрика Прогрес. (Опш. Дебар):
  • Во период од 08:00 до 14:30 часот, корисниците од дел од бул.Партизански одреди, од раскрсница со ул.Ленинова кон раскрсница со бул.Климент Охридски, дел од ул.Наум Наумовски Борче, од ул,Ленинова кон бул.Партизански Одреди, дел од ул.Пиринска. (Опш. Центар);
  • Во период од 12:00 до 15:00 часот, корисниците од викенд населба под Плетвар – Долна Чешма. (Опш. Прилеп);
  • Во период од 08:45 до 15:00 часот, корисниците од с.Печково, дел од с.Равен, ХЕЦ Равен, ХЕЦ Маврово, с.Горно Јеловце, с.Долно Јеловце. (Опш. Гостивар);
  • Во период од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Дејловце. (Опш. Куманово);
  • Во период од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ХЕЦ Турија и ХЕЦ Езотерна, Турија, Брана Турија и репетитори на Т-мобиле, викендици од фазанерија Турија. (Опш. Струмица);
  • Во период од 07:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од Росоман, Сирково, Манастирец и асфалтна база Росоман. (Опш. Кавадарци);
  • Во период од 09:40 до 11:00 часот, корисниците од с.Сушево. (Опш. Куманово);
  • Во период од 09:00 до 11:00 часот, корисниците околу Stop & Go во Момин Поток.(Опш. Карпош);
  • Во период од 08:00 до 08:30 часот, корисниците од ул.Ленинова бр.31/1 , бр.31/2 и бр.31/3. (Опш. Струмица);
  • Во период од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од с.Саждево, с.Јакреново. (Опш. Прилеп)
  • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Сенокос, с.Дреновци, с.Небрегово, с.Десово, с.Браилово, с.Слепче, Репетитори од А1,Манастир Трескавец, с.Мраморани, с.Забрчани с.Сенокос, с.Дреновци, с.Небрегово, с.Десово, с.Браилово, с.Слепче, Репетитори од А1, Манастир Трескавец, с.Мраморани, с.Забрчани. (Опш. Прилеп);
  • Во период од 09:45 до 11:45 часот, корисниците од улиците: 11ти Септември, Едвард Кардељ, Амди Леши, Џавид Уштеленца, 8ми Март, Бајрам Селими, Зеќир Чанка, Атанасие Илиќ и фабриката Депласт. (Опш. Дебар);
  • Во период од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Браќа Миладиновци – во кругот на Утро – Трио, Кам маркет, Кутер Ивита. (Опш. Долнени-Прилеп).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе