Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на на ден 19.06.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Во период од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од с.Шум. (Општина Струга)
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од с.Синичане. (Општина Тетово)
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците: Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала,Богомила, Дојранска. (Општина Прилеп)
 • Во период од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од ул. Андон Папрадишки и дел од корисниците на улица Црногорска (Општина Ѓорче Петров)
 • Во период од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од селата Ветуница, Отошница, Гулинци, Станча, П’клиште, Герман и Нерав и База на Страбаг во с.Ранковце. (Општина Крива Паланка)
 • Во период од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Ораовец. (Општина Велес)
 • Во период од 08:45 до 15:00 часот, дел од корисниците од с.Чајле. (Општина Гостивар)
 • Во период од 08:40 до 13:00 часот, корисниците од населените места Дурутли, Прстен, Куртамзали и Башибос. (Општина Гевгелија)
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од нас.Долно Коњаре. (Општина Куманово)
 • Во период од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од с.Пеклани и Телмак. (Општина Виница)
 • Во период од 08:20 до 14:30 часот, корисниците од покрај помошниот стадион на ул.Живко Брајковски, нас.Дутлог. (Општина Гостивар)
 • Во период од 08:00 до 11:00 часот, корисниците од селата: фериште и Калишта. (Општина Струга)
 • Во период од 11:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Мали влај, Франгово и царинскиот терминал на граничниот премин Ќафасан. (Општина Струга)
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот корисниците од с.Враништа, сите корисници од с.Ложани, с.Биџево, с.Ново Село, с.Корошишта.(Општина Струга)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе