Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на на ден 20.06.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Во период од 07:00 до 13.00 часот корисниците од с.Дурачка Река, с.Б’с, с.Дренак, с.Станци, Населба Метов и Населба Калин Камен.(општина Крива Паланка)
 • Во период од 09:30 до 16:00 часот корисниците од Прилепски Бранители, Булевар Гоце Делчев, централно градско подрачје – Казино Апекс, Офис Плус, Централен регистар, УЈП, Централна Кооперативна Банка, Уни Банка, Фонд за здравствено осигурување.(општина Прилеп)
 • Во период од 10:00 до 12:30 часот корисниците од објект на Микели(ТС Микели 2).(општина Тетово).
 • Во период од 09:00 до 12.00 часот корисниците од с.Волково дел од ул.102, куќите кон патот за с. Орман.(општина Ѓорче Петров)
 • Во период од 08:00 до 12:00 часот корисниците од Сами Компани, Кодра, Фрескиа, с.Рнковц, с.Гошинце, с.Стрима, с.Лукаре, с.Преснице, с.Глажња, Липково Космофон, Липково Филтер Станица, Липково Брана.(општина Куманово)
 • Во период од 09:00 до 14:30 часот корисниците од с.Боговиње.(општина Тетово)
 • Во период од 08:30 до 12.00 часот корисниците од с.Блатец.(општина Виница)
 • Во период од 09:00 до 13:00 часот корисниците од ул.4 Македонска Бригада, делот пред младинскиот дом.(општина Штип)
 • Во период од 09:00 до 11:00 часот, дел од корисниците од ул. Радишанска и ул. Бел Камен.(општина Бутел)
 • Од 06:45 до 14:00 часот корисниците од с.Пчиња, Пчиња млин, с.Студена Бара, с.Вак’в, с.Винце, Краста Викендици, Краста Војно, Метал Прес, ИН-МАК Каменолом, Козјак Каменолом, Краста Маврово 1, Краста Маврово 2, Романовце Маврово 1, Романовце Маврово 2, Ѓубриште.(општина Куманово)
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Мршевци.(општина Илинден)
 • Во период од 08:50 до 15.00 часот, корисниците од с.Речане.(општина Гостивар)
 • Во период од 11:00 до 16:00 часот, корисниците од Стење, Лескоец, Коњско, Царина, Граничен Премин Стење, Војска Стење, Томорос, Космофон, Мобимак, Црква, Млин Царина и Ф-ка Стење.(општина Ресен)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе