Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на на ден 02.07.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 07:50 до 10.00 часот, корисниците од село Негорци , вклучително и Негорските Бањи и дел од околните  индустриски објекти(Опш. Гевгелија);
  • Од 06:30 до 14:00 часот, корисниците од  с.Камењане(објекти кои се наоѓаат на влез во селото, од правец на с.Палчиште) Долно Палчиште: дел од с.Палчиште(Опш. Тетово);
  • Од 07:35 до 12:30 часот, корисниците од Манастир св.Илија, Младост, Кланица Агриа, М6 Венуле, Изгрев Венуле, ВеГрупа Венуле, с.Црквино(Опш. Велес);
  • Од 08:30 до 12:30 часот корисниците од објектите со парни броеви од бр.2 до бр.14, на ул.Козле.(Опш. Карпош);
  • Од 06:30 до 06:50 часот, корисниците од Старо Делчево(Опш. Делчево);
  • Од 09:00 до 14:30 часот корисниците од дел од Маврови Анови – од влез до интернат(Опш. Маврово – Ростуше);
  • Од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од  од улица Леце Котески наспроти Зоди ДОО(Опш. Прилеп);
  • Од 05:00 до 14:30 часот, корисниците од населено место Ваташа(Опш. Кавадарци)

Поврзани објави

Крводарителна акција со жителите на Свети Николе.

Web Administrator

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе