Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 03.07.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од објектите со парни броеви од бр.2 до бр.14 на ул.Козле (опш.Карпош – Скопје);
  • Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Герника 2 и 4, с.Драчево од ТС с.Драчево 8 (опш.Кисела Вода – Скопје);
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.Струма – кон кон КПУ Затвор Струмица и дел од ул.Цветан Димов (опш.Струмица);
  • Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од селата Глобочица, Локов, Збажди, Селци и Буринец, како и Индустриска зона Лабуништа, ф-ка Алумина, с.Ташмаруништа, Велешта школо, Гранимор, Кондри Каба 1 и Каба 2, Автобуска Амза, Полиција, Леку, Влез Велешта, селата Добовјани, Мислодежда, Присовјани, Богојци, Брчево, Долно и Горно Татеши и околината. Истиот период без напојување ќе бидат коринсиците од с.Октиси и од с.Велешта – Влез на селото, Полиција, центар, Автобуска и Салаташ; Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Лабуништа во м.в.Костење; Од 09:05 до 16:00 часот, корисниците од влез на с.Лабуништа Индустриска зона, Велешта школо, Амза, Каба, Кондри и Бензинска Макпетролс (опш.Струга);
  • Од 07:30 до 14:30 часот, корисниците од Сливница, Рудник Брик и Пилана Денис (опш.Берово);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од улиците Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала, Богомила и Дојранска; Од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од селата Виничани и Водоврати (опш.Велес);
  • Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.11ти Октомври и Шпаркасе банка; Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од патот с.Опае – с.Оризаре, објекти на делот од с.Опае кон с.Слупчане (опш.Куманово);
  • Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од нас.Бел Камен (опш.Кавадарци);
  • Од 09:10 до 15:00 часот, корисниците од селата Железна река и Страјане (опш.Гостивар);
  • Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Трново (опш.Кратово).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе