Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 05.07.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 08:00 до 14:00 часот корисниците од Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала,Богомила, Дојран (општина Прилеп)
 • Од 09:30 до 14:00 часот корисниците од с.Белинчица (општина Гостивар)
 • Од 07:00 до 14:00 часот корисниците од с.Куртамзали, с.Дедели, с.Собри, с.Башибос, с.Чалакли, с.Прстен, с.Дурутли и околината (општина Гевгелија)
 • Од 08:00 до 15:00 часот корисниците од ул.Ѓуро Ѓаковиќ (општина Куманово)
 • Од 10:00 до 11.00 часот корисниците од с.Сулдурци, с.Воиславци и фотоволтаична централа Саулите (општина Струмица)
 • Од 09:00 до 13:00 часот корисниците од с.пирок кај Гробишта (општина Тетово)
 • од 09:40 до 15.00 часот корисниците од  Дебар, с.Селокуќи, с.Спас, с.Баниште, с.Кривци и граничниот премин (општина Дебар)
 • 09:00 до 13:00 часот корисниците од  Пат за Долно Лисиче, од Силбо до Автоделови Цаки и Ливран ДОО (општина Аеродром)
 • Од 09:30 до 12:00 часот корисниците од Геотерма – Долни Подлог, фирма Агро-Треф оранжерии во с.Долни Подлог (општина Кочани)
 • Од 07:30 до 10:30 часот корисниците од  Населба Порцеланова,Населба Чашка, Лозар Чашка, Оранжерии Чашка, Отиштино, Бањица, Раковец, с.Чашка, Еловец, Голозинци, Тополка, Мелница, Лисиче, Брана Лисиче, Викендици Лисиче, Горно Врановци, Дреново, Долно Јаболчиште, Горно Јаболчиште (општина Чашка)
 • Од 08:00 до 15:01 часот корисниците од Објекти кои се наоѓаат на влез во с.Челопек:Тс на влез од с Челопек Бриони,Алба Пласт, Бетоњара под Брвеница, Цуцуљ,Хелга 2, Свињарска фарма, Млекара Бриони, До Млекара Бриони Бртоњара кон Радиовце, Млин Радиовце и Салии Мухамед (општина Тетово)
 • Од 08:00 до 15:00 часот корисниците од с.Долно Седларце и с.Брвеница (општина Брвеница)
 • Од 08:00 до 14:00 часот корисниците однас.Драцево: дел од ул.Иван Хаџи Николов, ул.Мишевска, дел од ул.Китка (општина Аеродром)
 • Од 09:15 до 14:30 часот корисниците од с.Железна река (општина Гостивар)
 • Од 08:30 до 10:00 часот корисниците од ул.Ленинова бр.31/1, бр.31/2 и бр.31/3 (општина Струмица)
 • Од 09:25 до 14:00 часот корисниците од с.Пожаране, Метеоролошка станица во с.Пожаране (општинаГостивар)
 • Од 12:00 до 15:00 часот корисниците од ул.Славејко Арсов м.в.Шербетница над „шеста управа“ (општина Аеродром)
 • Од 10:00 до 13:00 часот корисниците од Дабиље: сите корисници кои се напојуваат од ТС ЕЛПИ, индустриска зона с.Дабиле- дел од објектите пред влезот во с.Дабиле од лева страна (општина Струмица)
 • Од 08:30 до 17:00 часот корисниците од с. Пантелеј, с. Рајчани, с. Нивичани (општина Кочани)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе