Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 10.07.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ДЕЛ ОД УЛ.ПАНЧЕ КАРАЃОЗОВ,ДЕЛОТ ОД СУПЕРМАРКЕТ КИТ-ГО КОН КАНАЛ 77 (Опш. Штип)

Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од корисниците на ул.Вардарска, Бензинска Пумпа Мак Петрол кај семафорите, дел од корисниците на ул. Алексо Демниевски-Бауман, Спортска Сала 25ти Мај, Црква св.Кирил и Методиј (Опш. Велес)

Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од СТАНИЧКИ ПАТ,ДЕЛОТ КАЈ МАК СТИЛ (Опш.Штип)

Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од Булевар Македонија – комплекс Делчевчанка и дел од ул.М.М Брицо.-кај управата на ЈКП БРЕГАЛНИЦА. (опш.Делчево)

Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од УЛ. Х.Т.КАРПОШ,УЛ.ЕВРЕЈСКА,УЛ.КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ, УЛ.КЕЈ МАРШАЛ ТИТО (Опш.Штип)

Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.4-ти Ноември, ул.Блаже рогозинаро, бул.1-ви мај, Влатко Миленковски, Даме Груев, ул2-ри Август (Опш.Битола)

Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Раде Кончар (дел), ул. Скопска (дел), Зграда бр. 4 на АЛЕКС на ул. Тодор Проевски, Зграда бр. 1, 2 и 3 кај Калиманова Глава, ул. Тодор Проевски (Опш.Кочани)

Од 06:30 до 07:30 часот, корисниците од Васил Ѓоргов, Кузман Јосифовски Питу, Петар Дељан, Пирин Планина, Даме Груев, Љубен Весов, Милан Страчковски, Плоштад Којник, Браќа Поп Јорданови, Крали Марко, Јовче Џипунов, Мирче Ацев, Максим Горки (Опш.Велес)

Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од нас.Карпош делот кај гробиштата (Опш.Куманово)

Од 09:30 до 14:30 часот, корисниците од с.Кракорница, Полициска станица Стрезимир, с.Бродец, с.Богдево, с.Ничпур (Опш.Гостивар)

Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Есперанто, ул. Бајрам Шабани, ул. Димо Хаџи Димов, ул. Франц Розман, ул. Максим Горки (Опш.Куманово)

Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Трново, с.Мала Црцорија (Опш.Кратово)

Од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од дел од ул.Никола Парапунов, мал дел од ул.Илинденска (Опш.Гостивар)

Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Палчиште, с.Долно Палчиште (Опш.Тетово)

Од 09:40 до 12:40 часот, корисниците од ОМОРАНИ (Опш.Велес)

Од 05:00 до 06:00 часот, корисниците од дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на излез кон с.Порој, дел од с.Желино, СТРИМНИЦА, ЏЕПЧИШТЕ, ЧИФЛИК, ПОРОЈ, ФАЛИШ, ЛЕШНИЦА, ЃЕРМО, ЛАРЦЕ (Опш.Тетово)

Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Богомила, Дојранска (Опш.Прилеп)

Од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од ул.Поток Серава, ул.Младен Стојановиќ, ул.Драгојло Диндиќ, ул.Киро Антевски (Опш. Куманово)

Од 07:30 до 12:00 часот, корисниците од ул.Никола Тесла, ул.Гоце Делчев, ул.Вера Јоциќ (Опш. Кратово)

Од 07:30 до 12:30 часот, корисниците од Кочилари, Ване Жито Кочилари, Јавор Транс, Лозар Ашуа, Бензинска Пумпа Каласлари (Опш.Велес)

Од 09:20 до 14:30 часот, корисниците од с.Беличица (Опш.Гостивар)

Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од Дел од ул.Драгувити. (Опш.Ѓорче Петров)

Од 11:30 до 12:45 часот, корисниците од УЛ.САЈБИЕ ДЕМИР,ВАНЧО КИТАНОВ,МИТКО НЕДЕВ,АНТЕ БАНИНА,ЗГРАДИ АКТИВА ВО СЕЊАК,ДВЕ ЗГРАДИ НА УЛ.ЃОРЃИ ПЕТРОВ (Опш.Штип)

Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.Христо Татарчев – 15 (Опш. Аеродром)

Од 07:30 до 10:30 часот, корисниците од дел од инд.зона Пехчево, Прогрес, с.Чифлик, Умлена, Панчарево, Црник, Негрево, Буковиќ, Стојче Подуево (Опш. Делчево)

Од 08:15 до 14:30 часот, корисниците од с. Оризаре, с. Слупчане, делот кон с. Оризаре, с. Извор, с. Алешевце, с. Руница и с. Белановце (Опш.Куманово)

Од 12:30 до 14:00 часот, корисниците од Лабуништа влез индустриска зона, Лабуништа Алумина, Велешта школо, Кондри, Амза, Каба, Бензинска Макпетрол, с. Октиси, с. Ташмаруништа и околината (Опш.Струга)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе