Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 11.07.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 13:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од корисниците на ул.Џумајска(Опш.Ѓорче Петров);        
 • Од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од с, Велешта, Влез Велешта, Ајри, Леку, Расим Туризам, Амбуланта, Полиција, Автобуска(Опш.Стуга);          
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од Дел од корисниците на ул.Дамаска(Опш.Карпош);    
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од С.ШАШАВАРЛИЈА, КАЛАПЕТРОВЦИ, КОШЕВО, ПОЧИВАЛО,НИКОМАН(Опш.Штип);  
 • Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Тоде Думба, пред кошеви(Опш.Куманово);              
 • Од 09:20 до 14:30 часот, корисниците од с. Врбен(Опш.Гостивар);           
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од Технички Факултет, Медицинско Училиште, Систина, Автобуска Станица, дел од ул Железничка и ул.Македонска Фаланга(Опш.Битола);         
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од НОВО СЕЛО, ЦЕРОВО, РОГЛЕ(Опш.Тетово);
 • Од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од с.Синичани(Опш.Тетово);
 • Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од ПРИПОР – ул.Христо Татарчев 15(Опш.Кисела Вода);               
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Народни Херои бр. 1 до бр. 5А, маркет Жито, тобако Томи(Опш.Аеродром);  
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул.Партение Зографски, дел од ул.Востаничка (мали броеви), ул.Димитар Беровски, дел од ул.Црниче(Опш.Аеродром);          
 • Од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од ул.Ленинова бр.31/1, бр.31/2 и бр.31/3 (новата зграда Партизан)(Опш.Струмица);       
 • Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Трново и с.Мала Црцорија(Опш.Кратово);
 • Од 13:00 до 14:00 часот, корисниците од МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА – голем дел од градот, МХЕ Каменичка Река, дел од Павлиш Дол(Опш.Македонска Каменица);
 • Од 10:30 до 16:00 часот, корисниците од Дел од с.Долно Косоврасти, (Опш.Дебар);
 • Од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од дел од потрошувачите во Дебар(Опш.Дебар); 
 • Од 05:00 до 15:30 часот, корисниците од пат за с.Брвеница(Опш.Брвеница);     
 • Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.Милан Страчковски, Плоштад Којник, ул.Славе Петков, ул.Питу Гули, ул.Кирил Пејчиновиќ(Опш.Велес);             
 • Од 09:30 до 10:00 часот, корисниците од МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА – град Каменица, МХЕ Каменичка Река, дел од Павлиш Дол(Опш. Македонска Каменица);
 • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА – Централно Градско Подрачје, маркет КИТ ГО, кафе барови во центар, пошта, Кино зграда(Опш.Македонска Каменица);
 • Од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од             дел од с.Бардовци во близина на училиштето(Опш.Карпош);
 • Од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од  ул.Дрган Стопаревиќ,ул.Васил Драгомански,ул.Тоде Думба(Опш.Куманово);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците на с. Подгорци(Опш.Струга);         

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе