Сервисни информации

Електроснабдување 22.12.2022

ЕВН Македонија известува дека оради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 22.12.2022 година без електрична енергија ќе останат:

– Во период од 09:45 до 11:30 часот, дел од корисниците од Неготино – с. Тимјаник, с. Долни Дисан, с. Горни Дисан, с. Вешје, с. Барово и околината(опш.Неготино)

– Во период од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од ул. Бертранд Расел

(опш. Скопје Ѓорче Петров)

– Во период од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од Гајре, Попова Шапка, Лисец(опш, Тетово)

– Во период од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од корисниците на ул.Ернест Телман (опш,Скопје Аеродром)

– Во период од 08:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од ул. Булевар 1-ви Мај, поточно дуќаните од Ленски Мост до Сали Мост (опш,Битола )

– Во период од 10:00 до 16:00 часот, дел од корисниците од с. Амзабегово (опш,Штип)

– Во период од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од ул. Ново Маало, дел од ул. ЈНА, ул. Бошко Цветкоски (опш,Гостивар)

– Во период од 10:00 до 13:30 часот,дел од корисниците од ул.Козара (бр.17, 19, 21) (опш,Скопје Аеродром )

– Во период од 09:30 до 14:30 часот, дел од корисниците од ул. Славка Динкова, нас. Драчево (опш,Кисела Вова )

– Во период од 09:30 до 12:30 часот, дел од корисниците од ул.Белградска (опш, Штип)

– Во период од 10:00 до 11:30 часот, дел од корисниците од место викано Гладно поље (опш,Куманово)

– Во период од 10:00 до 11:30 часот, дел од корисниците од Агино село (опш, Куманово)

– Во период од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од с. Добридол- област кај школото (опш.Гостивар )

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе