Кризни ситуации

ЦУК: ДЕНЕСКА Е ПРОНАЈДЕНО ТЕЛОТО НА ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ КОЕ СЕ ФРЛИ ВО ВАРДАР

ЦУК: ДЕНЕСКА Е ПРОНАЈДЕНО ТЕЛОТО НА ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ КОЕ СЕ ФРЛИ ВО ВАРДАР

Регионалниот ЦУК Велес информира дека од Полицијата – СВР Велес добиле информација дека во 12.20 часот денеска, на 02.01.2023 годин во близина на мостот кај с.Кочилари од страна на полициските специјалци од МВР е пронајдено телото на женското лицето кое на 31.12.2022 година (половина час по полноќ) се фрли во водите на р. Вардар од Мало Мовче во централното градско подрачје во Велес. Телото е извлечено на брегот на реката и се чека екипа од СВР Велес за увид на лице место. Потоа, следи процедура за потврда на состојба од лекар и од јавен обвинител.

Поврзани објави

ЦУК: ПОТРАГАТА ПО ИСЧЕЗНАТИОТ ОД КРУШЕВО ЌЕ ПРОДОЛЖИ И УТРЕ, КОН ШУМСКИТЕ ПОЈАСИ

Web Administrator

ЦУК: ПОТРАГАТА ПРОДОЛЖУВА ПО ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ КОЕ СЕ ФРЛИЛО ВО ВАРДАР ВО ВЕЛЕС

Web Administrator

Симулациони вежби и обуки за одговор при катастрофи и елементарни непогоди во основните училишта во Струмичкиот регион

Web Administrator

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе