Кризни ситуации

Потрагата по исчезнатото лице во Крушевско продолжи и денеска

Потрагата по исчезнатото лице во Крушевско продолжи и денеска, а трае во континуитет од самото пријавување во МВР на 22.12.2022 година. Во текот на денешниот ден во потрагата учествуваат 15 полициски службеници од ОВР Крушево, 14 војници од АРМ со 1 куче трагач, 7 вработените од ТППЕ Крушево, ПО РЦУК Крушево со 4 лица вработени, ПО ДЗС со 3 вработени, екипа од Шумска полиција 2 со 1 возило и околу 20-тина граѓани доброволци. Повторно ќе се пребаруваат сите околни места, шумските појаси, низинските места и селските населени места. Регионалниот ЦУК Крушево е во координација со сите екипи од институциите и редовно добива информации.

Поврзани објави

Симулациони вежби и обуки за одговор при катастрофи и елементарни непогоди во основните училишта во Струмичкиот регион

Web Administrator

ЦУК: Информација – второ тековно дополнување на информациите за изнаоѓање решение заштитна ограда за безбедност кај провалијата, на Кејот на Вардар во Аеродром во Скопје

Web Administrator

ОПАСНА БЕЗДНА НА КЕЈОТ НА ВАРДАР ВО СКОПСКИ АЕРОДРОМ

Web Administrator

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе