КОНТАКТ

Web Administrator
 ул. Димче Мирчев Бр.9 П. Фах 372
   Скопје, 1000
   Република Северна Македонија
Phone:    +389 (0)2 3249 101
Fax:    +389 (0)2 3136 226
Email    cuk.mail@cuk.gov.mk

 

 

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе