Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 26.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од цело село Бојане (опш.Сарај – Скопје);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Железничка; Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Беличица – позади пожарна (опш.Гостивар);
  • Од 08:35 до 09:35 часот, корисниците од селата Рудник, Лугунци, Крушје и Џидимирци; Од 10:15 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Отовица и од селата Сојаклари, Кумарино, Мамутчево и Иванковци и фабриките Алевадо кабел и Уни Агро (опш.Велес);
  • Од 09:30 до 13:00 часот, корисниците на излез од с.Босилово кон с.Турново (опш.Струмица);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Селце и Лавце, Калето во Тетово, ХПП Пена и Космофон Селце; Од 11:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Пршовце, објекти кои се наоѓаат покрај патот за с.Јегуновце – Кипер маркет и околни објекти (опш.Тетово);
  • Од 08:30 до 13:00 часот, објектите на ул.Драгорска и дел од ул.Булевар 1ви Мај над Гимназијата; Од 11:00 до 15:00 часот, објектите на дел од ул.Христо Ботев и дел од ул.Стив Наумов (опш.Битола);
  • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Шивец (опш.Кавадарци);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Казандол (опш.Валандово).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе