Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 29.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од ул.Франце Прешерн со куќни броеви 165, 167 и 169 – околу новоизградената зграда на „БиГ ДОО“ (опш.Карпош – Скопје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, објектот на Мебел Ацевски и корисниците во негова близина (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
 • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од селата Радово и Босилово (опш.Струмица);
 • Од 08:45 до 14:45 часот, корисниците од селата Куново и Трново; Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Балиндол и област помеѓу селата Балиндол и Чајле (опш.Гостивар);
 • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од с.Татомир и дел од с.Секулица (опш.Кратово);
 • Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Рлевци (опш.Велес);
 • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од с.Марена на патот кон градот Кавадарци; Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Марена и Сопот (опш.Кавадарци);
 • Од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул.Пионерска и од улиците Туристичка и Козара (опш.Берово);
 • Од 08:30 до 09:30 часот, корисниците од зграда на ул.5ти Конгрес бр.35 и 37, и зграда на ул.Солидарност бр.1 и 3 (опш.Штип);
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с.Братиндол (опш.Битола);
 • Од 08:30 до 15:30 часот, објектите на дел од ул.Битолска (опш.Демир Хисар);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Преголво (опш.Кичево);
 • Од 07:45 до 08:30 часот, корисниците од с.Опае кон с.Лопате (опш.Куманово).

Поврзани објави

Крводарителна акција

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе