Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 19.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 12:00  часот, корисниците од ул.4, Соње Коштан и с.Горно Соње (опш.Сопиште – Скопје);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од Горно Оризари, м.в.Крст (опш.Шуто Оризари – Скопје);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците Ганчо Хаџи Панзов, Стојан Бурчевски Буридан и Родна Ивева; Од 09:45 до 14:30 часот, корисниците од селата Ораов дол, Мокрени, Габровник, Теово, Согле, Црешнево, Монопол, Бистрица, Богомила, Нежилово, Ореше, Папрадиште и Чеплес, Телеком Оморани, Козарска фарма Мокрени и Св.Богородица Согле (опш.Велес);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Костурино, Мемешли, Орманли и Дорломбос и Рудник Мемешли; Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Моноспитово – на излезот кон селата Бориево и Банско (опш.Струмица);
 • Од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од ул.Драгорска и дел од бул.1ви Мај над Гимназијата; Од 08:30 до 16:30 часот, корисниците од дел од ул.Солунска кај автомеханичар Чеде; Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с. Крлоно, Таирови Лозја, Вили Ванчо, Асвалтна база, Раштани, КПУ затворска економија, г.Оризари и ХМС Крклино (опш.Битола);
 • Од 08:30 до 11:00 часот, Оранжериите во с.Долно Подлог – Зелена куќа (опш.Кочани);
 • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од ул.Прохор Пчињски и дел од улиците Борка Талески – од м.в.Чкатра до кај Дамро, Владо Стојаноски, Вера Циривири и Благоја Николоски; Од 09:30 до 13:30 часот, корисниците од ул.Орде Чопела, индустриски дел од градот, фирма Стибера, Корвин Стоун, Агро Инвест, с.Мажучиште, фирма Брвадо, селата Долнени, Црнилиште, Лажани, Вранче, Средорек, Пешталево, Костинци, Ропотово и Сарандиново (опш.Прилеп);
 • Од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од нас.Долно Коњаре (опш.Куманово);
 • Од 08:00 до 12:25 часот, корисниците од дел од с.Желино – објекти кои се наоѓаат кај автопатот и патот за с.Сиричино: Делф, Еврогранити, Голди и Бетон; Од 09:00 до 11:30 часот, корисниците од дел од с.Џепчиште – објекти кои се наоѓаат во т.н.Mакедонско маало, с.Отуње, дел од с.Непроштено, објекти кои се наоѓаат покрај патот Тетово – Јажинце и од селата Сетоле и Једоарце; Од 11:30 до 14:30 часот, корисниците од с.Џепиште, објект на фирмата Шпенди (опш.Тетово);
 • Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од населбата Суви Лаки (опш.Берово);
 • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од Ежово, Боник, Три Чешми, Синохидро, Геотехника и Макпетрол (опш.Штип).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Почувствуван земјотрес

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе