Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 01.11.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.11ти Октомври бр.52 и 86 (опш.Центар – Скопје);
  • Од 08:40 до 13:30 часот, корисниците од селата Слп, Белештевица, Карабуниште и Лавчани, железничка станица Рајко Жинзифов и антените на А1 над Бузалково; Од 09:25 до 14:00 часот, корисниците од селата Орешје, Нежилово, Папрадиште, Чеплес, Бистрица, Црешнево и Богомила и од Гулевска населба (опш.Велес);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Младен Симоновски; Од 06:30 до 08:30 часот, корисниците од индустриската зона покрај автопат Гостивар – Тетово, после клучка за Неготино кон Тетово, и од селата Калиште, Ломница, Ѓурѓевиште, Горјане, Чегране, Форино, Тумчевиште, Корито, Неготино, Добридол и Градец и дел од с.Топлица; Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од селата Долна и Горна Ѓоновица и Симница (опш.Гостивар);
  • Од 06:00 до 14:00 часот, корисниците од улиците 3та МУБ и Егејска Македонија (опш.Куманово);
  • Од 11:00 до 12:30 часот, корисниците од дел од град Тетово – објекти кои се наоѓаат во нас.Деребој, кај АТА; Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од дел од с.Рогле (опш.Тетово);
  • Од 09:20 до 15:30 часот, ресторан Гердан, ладњача Кукул Фруит, корисниците од селата Болно, Евла и Горно Дупени, сите ТС за наводнување од Ресен до Болно и Горно Дупени (опш.Ресен);
  • Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од дел од ул.Браќа Шемкоски – од позади Детска градинка до вкрстување со ул.Круме Волнароски (опш.Прилеп);
  • Од 11:30 до 12:00 часот, Бунари Актива; Од 13:30 до 14:00 часот, објектите на Грдовјанка, КИТ ГО Управа, Актива Инженеринг, Вивенди, Ваго Петрол, Албатрос, Млекара и Здружение на возачи (опш.Штип);
  • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од улиците Сирма Војвода, Даме Груев, ул.8ми Септември, Дебарска, Јане Сандански, Питу Гули и Марко Цепенков – сите на потегог кон кружниот тек кај болницата (опш.Охрид);
  • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од селата Пеширово и Долно и Горно Црнилиште (опш.Свети Николе).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе