Сервисни информации

Крводарителни акции

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се неколку крводарителни акции и тоа:

  • Со вработените на Шпаркасе банка – Скопје;
  • со вработените во РЕК Рудник – Битола;
  • во ФТУи СОУУ „Ванчо Питошевски“ – Охрид;
  • со жителите на Пробиштип;
  • СОУ „Јосиф Ј. Свештарот“ – Гевгелија; и
  • СОМУ Гостивар.

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе