Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 12.07.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

 • во периодот од 09.00 до 15:00 часот, дел од корисниците извод Стенче крак с.Волковија и с. Стенче ( општина Тетово)
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот дел корисниците од нас.Баглак ( општина Крива Паланка).
 • Во период од 08.45 до 11:00 часот дел од корисниците од с.Орешани ( општина Зелениково).
 • Во период од 09:30 до 14:00 часот дел од корисниците од ул.ТС Јана 1 ( општина Тетово).
 • Во период од 08:55 до 12:00 часот дел од корисниците од с. Белаковце ( општина Куманово).
 • Во период од 08:20 до 13:00 часот дел од корисниците од с. Смоквица и Милетково вклучително  каменолот Инвикта, Ботаникуе, бензинските РТ транс Смоквица, фарма Прдејци, станица Стара Смоквица и други индустриски објекти во близина на овие села ( општина Гевгелија).
 • Во период од 04:00 до 06:00 часот дел од корисниците од ул. Јане Сандански и Пекарев ( општина Неготино)
 • Во период од 10:00 до 12:00 часот дел од корисниците од ул.Никола Карев, бр.12 ( општина Охрид).
 • Во период од 09:30 до 14:30 часот дел од корисниците од ЗИК Ладилник и ЗИК Млекара ( општина Тетово).
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот дел од корисниците од с. Тркање (делот од селото над старата самопослуга). ( општина Кочани).
 • Во период од 10:00 до 14:00 часот дел од корисниците од ул.Крсте Мисирков, горниот дел пред раскрсничата со Карпошева ( општина Штип).
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот дел од корисниците од фирмата Голец Транс во с.Желино ( општина Желино).
 • Во период од 08:30 до 16:30 часот дел од корисниците од ул.Пенка Котеска-дел, ул.Борка Талески-дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски ( општина Прилеп).
 • Во период од 12:00 до 14:00 часот дел од корисниците од с.Бељаковце (општина Куманово)

Поврзани објави

Почувствуван земјотрес во Охрид и Кичево

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе