Правилник за заштитено внатрешно пријавување

Web Administrator

Контакт од лице овластено за заштитено внатрешно пријавување

Виолета Лафчиска – соработник

       Tел: +389 (0)2 3249 209
       E-пошта: violeta.lafciska@cuk.gov.mk

ПРАВИЛНИК ЗА ЗАШТИТЕНО ВНАТРЕШНО ПРИЈАВУВАЊЕ ВО ИНСТИТУЦИИТЕ ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе