Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани технички зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 06.02.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците:

  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од улиците 10 и 12 во с.Долно Лисиче (Општина Аеродром – Скопје);
  • Од 09:00 до 10:30 часот, корисниците од селата Средно Нерези, Горно Нерези, Етно Село и Горни Крушопек (ОпштинаКарпош – Скопје);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Оптичари и ТС Чип (ОпштинаБитола);
  • Од 09:30 до 13:30 часот, корисниците од ул.Кочо Рацин во нас.Чашка (ОпштинаВелес);
  • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Нова Лгова и фурна Алекс (Општина Прилеп).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе