Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистибутивната мрежа на ден 12.04.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 12:00 до 13:30 часот, корисниците од Општина Градско (Општина Велес)
 • Од 13:00 до 15:00 часот, корисниците од мал дел од с.Чегране (околу последните гробишта во с.Чегране) (Општина Гостивар)
 • Од 09:45 до 11:30 часот, корисниците од ГРАДСКО: Аргеади (Општина Велес)
 • Од 09:35 до 14:00 часот, корисниците од м.в.Сиври Тепе, м.в.Мавровица, с.Немањици, с.Ранченци, с.Мечкуевци, Света Недела, с.Макреш, с.Патетино, ПВПП Солис Фундус 1 и ПВПП Солис Фундус 2 (Општина Штип)
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул.Илинденска (Борис Кидриќ) (Општина Гостивар)
 • Од 12:30 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Доброште (Општина Тетово)
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од улиците Никола Карев, Климентова, Дојранска (Општина Кавадарци)
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од населба Белево (над ф-ка Карпош) (Општина Кратово)
 • Од 09:05 до 12:00 часот, корисниците од с. Нов Истевник и с. Пасјак (Општина Делчево)
 • Од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од Дел од ул.12 Кладенци (Општина Битола)
 • Од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од Дел од м.в.Таирови Лозја, Дел од ул.8-ми Септември на излез од Битола (Општина Битола)
 • Од 08:30 до 17:00 часот, корисниците од с.Пантелиј, с.Рајчани и с.Новичани. (Општина Кочани).
 • Од 13:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од с.Глоѓи (Општина Тетово)
 • Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од Неготино: улиците Ленинова, Климентова, Вида Џекова, Петар Михајловски Демирски, Дојранска (Општина Кавадарци)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе