Сервисни информации

Електроснабдување 27.12.2022

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 27.12.2022 година без електрична енергија ќе останат:

– Во период од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.Езерци во нас.Влае(опш.Карпош – Скопје);

– Во период од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.Даме Груев, м.в.Трите чепа(опш.Пробиштип).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе