Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 15.11.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 07:30 до 13:00 часот, корисниците од с.Дренак(опш.Кратово);
 • Од 09:00 до 14:30 часот, дел од корисниците од Гевгелија, од кружниот тек пред полицијата, до раскрсница Бекарт односно  улиците 7ми Ноември, М.Шаренков  и  Земунска (опш.Гевгелија);
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.30 во с.Страчинци(опш.Гази баба);
 • Од 09:50 до 15:00 часот, корисниците од с. Свињишта, с. Плаке, с. Речица, Пилана Прентов Мост, МХЕ Речица(опш.Охрид);
 • Од 08:45 до 11:00 часот, корисниците од с.Беловиште, с.Симница, с.Лакавица, с.Митрој Крсти, с.Куново, с.Трново, с.Ѓоновица(опш.Гостивар);
 • Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Казандол, Дедели,  Собри, Башибос, Чалакли, Прстен, Дурутли, Куртамзали и околните корисници (пумпа Чалакли , каменолом Маврово/Жикол,плантажа Раброво и др.)(опш.Гевгелија);
 • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од Тотинци, Бадар, Кожле, ЗИК Фазанерија, фирма Арадико, фирма Еуроленд Венгал, цело Катланово, Катлановска Бања, Летевци, с.Брезница,с. Градманци, бензсика пумпа Макпеторл, Окта, објектите околу автопат Скопје-Велес (во близина на Катланово), дел од Петровец, дел од с.Ржаничино, М-Лаб, Транс Логистик “(опш. Петровец);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Могилец, Могилечка река, с.Инче, с.Ковче, с.Рамне, с.Лупште, с.Зркле, Маало Манастирец, Манастир Св.Пречиста с.Модриште с.Лаг и с.Калуѓерец(опш.Кичево);
 • Од 10:00 до 16:00 часот, корисниците од              Офталмолошки центар Охрид, Објектите околу поранешен ТЦ Трудбеник, Дијагностички центар, Јонгис, ул. Никола Карев, Охрид, Маркети Тинекс и КАМ(опш.Охрид);
 • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од с.Подржи Коњ и с.Луке(опш.Кратово);
 • Од 08:40 до 13:00 часот, корисниците од с.Клуковец(опш.Велес);
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул.Загребска, црква Св.Јован Крстител(опш.Центар);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Трново и с.Куново(опш.Гостивар);
 • Од 09:30 до 12:00 часот, корисниците од Тс ларцер, Бетон Магацин, Туртел инкубатор, Винарска визба, нас. Горна Железничка(опш.Штип);
 • Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од фирма Ора-Комерц во с.Тркање, објекти на Јумис  во с.Тркање(опш.Кочани);
 • Од 09:00 до 11:30 часот, корисниците од дел од Град Тетово, објекти кои се позади Труд(опш.Тетово);
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Рич и каменолом Агропроизвод Рич, с.Попчево и ТС Стрелиште Попчево (дом за стари лица), с.Белотино, брана Водоча(опш.Струмица);
 • Од 07:00 до 08:00 часот, корисниците од ул.Шишка(опш.Кавадарци);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Кочо Рацин, позади Автобуска станица и казино Адмирал(опш.Виница);
 • Од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од ул. Стојан Јошески, ул.Браќа Шемкоски, ул.Пиринска ( дел ), ул.Пецо Крстески Даскало(опш.Прилеп);
 • Од 11:00 до 14:00 часот, корисиците од с.Моин(опш.Гевгелија);
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од с.Горно Строгомиште(опш.Кичево);
 • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од с.Тополчани, с.Загорани, с.Веселчани, с.Чепигово, с.Тројкрсти(опш.Прилеп);
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците дел од ул.Прилепска(опш.Битола).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе