Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа, на ден 13.06.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Козле бр.1, 5, 7 и 8 (опш.Карпош – Скопје);
 • Од 07:30 до 16:00 часот, корисниците од ул.Методија Андонов-Ченто, објектите Автоцентар, Престиж Делукс, МЗТ Агрома, Центар за регистрација на возила, индустриските објекти околу Агросервис (опш.Гази Баба – Скопје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Морани, делот околу училиштето (опш.Студеничани – Скопје);
 • Од 09:15 до 13:30 часот, корисниците од дел од ул.Индустриска и дел од Куријски пат (опш.Неготино);
 • Од 09:30 до 13:00 часот, објектот на конфекцијата БТБ-Македонија (опш.Виница);
 • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од с.Кадифаково, Нико 2022, Млин Ивана, Слога Кадрифаково, Делисинци, Богословец и Фабијан (опш.Свети Николе);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Шупли Камен (опш.Куманово);
 • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Неготино – област на центар (опш.Гостивар);
 • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од селата Маврово, Ниќифорово, Леуново и Маврови Анови (опш.Маврово-Ростуше – Гостивар);
 • Од 09:55 до 11:30 часот, корисниците од селата Драмче, Бигла, Полето, Турија, Селник, Вратиславци, Црквенец, Очипала и Илиово; Од 11:30 до 13:00 часот, корисниците од Басарица и Косово Дабје и Завод за дијализа Диамед (опш.Делчево);
 • Од 12:30 до 14:30 часот, корисниците од дел од улиците Индустриска и Манчо Малиминов; Од 09:30 до 10:30 часот, корисниците од селата Пепелиште и Криволак и околината (опш.Неготино);
 • Од 09:10 до 15:00 часот, корисниците од селата Тополница, Томино Село и Сушица и Манастирец Осмолетка (опш.Македонски Брод);
 • Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од Ќурчина мала во с.Ранковце (опш.Ранковце – Крива Паланка);
 • Од 08:15 до 14:30 часот, корисниците од селата Косматац, Мургаш, Кутлибрг, Пезово, Кшање и Кокошиње и Затвор Кшање (опш.Куманово);
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Полчиште, Бешиште, Витолиште, Градешница, Старавина, Будимирци и Зовиќ, Манастир Св.Илија – Градешнивца, Манастир Св.Илија – Витолиште, Сирма, Манастир Св.Пантелејмон и АРМ Старавина (општини Прилеп и Битола);
 • Од 12:30 до 13:30 часот, корисниците од селата Ќесендре, Раец и Фариш и реонот Дреновска Клисура (опш.Кавадарци).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе