Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистибутивната мрежа на ден 02.04.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

Од 11:30 до 13:00 часот, корисниците од Дел од ул.Бутелски венец, дел од Индира Ганди кај џамија и кај затворот и дел од ул.Пелагонија (општина Шуто Оризари)

Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул.Орце Николов згр.бр.155 и згр.бр.156. (општина Карпош)

Од 80:30 до 10:30 часот, корисниците од Дел ул. Александар Урдаревски на потегот од напојната ТС Бутел 6 до Тутунска банка населба Бутел,околните објекти кај Тутунска Банка (општина Бутел)

Од 80:30 до 16:30 часот, корисниците од с. ПАНТЕЛЕЈ, с. РАЈЧАНИ, с. ПАНТЕЛЕЈ, с. НИВИЧАНИ (општина Кочани)

Од 80:45 до 14:00 часот, корисниците од нас.Перо Чичо, м.в. Гладно Поле, нас.Ајдучка Чешма. с.Тромеѓа, с.Четирце, с.Карабичане, с.Довезенце, с.Бељаковце, с.Клечовце, с.Зубовце, с.Новосељане, с.Косматац, с.Мургаш, с.Кутлибег, с.Пезово, с.К’шање, с.Кокошиње, с.Градиште, с.Орман, с.Кучкарево, с.Габреш, с.Скачковце, с.Младо Нагоричане, с.Старо Нагоричане и сите села во Општина Стaро Нагоричане (општина Куманово)

Од 90:30 до 14:30 часот, корисниците од Владимирски пат, бензинска Шливка, Малешевска слива, Голд Пелет, Огражден (општина Берово)

Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од Горна Белица, Октиси (општина Вевчани)

Од 90:20 до 14:00 часот, корисниците од село Селце и Село Пухче (општина Штип)

Од 90:00 до 14:00 часот, корисниците дел од с.Жилче, ШЕМШЕВО, СИРИЧИНО (општина Тетово)

Од 07:15 до 10:30 часот, корисниците од Комерцијална банка (општина Прилеп)

Од 07:30 до 15:00 часот, корисниците од населба Домачки Дол (општина Крива Паланка)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе