Сервисни информации

Електроснабдување 30.12.2022

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 29.12.2022 година без електрична енергија ќе останат:

Во период од 09:00 до 11:30 часот, корисниците од објектите кои се наоѓаат кон пекара во с. Корошишта (месност викана “Црква”). (општина Струга)

Во период од 09:00 до 11:30 часот, корисниците од објектите кои се наоѓаат кон пекара во с. Корошишта (месност викана “Црква”). (општина Струга)

Во период од 07:00 до 09:00 часот, корисниците од Бејтеви ниви, Т Мобиле Репетитори – Проевце, Нас.Иго Тричковиќ,Тромеѓа, Младо Нагоричино, Каменолом Зебрњак. (општина Куманово)

Во период од 12:00 до 13:30 часот, корисниците од ул.Перо Божиновски. (општина Битола)

Во период од 11:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од ул.5 бр.43 Визбегово, дел од Ул.5 бр.43 во Визбегово фирмите Колид ,Технодом, Макпетрол и Нимет Штил. (општина Бутел)

Во период од 07:30 до 08:00 часот, корисниците од Централно градско подрачје на Прилеп, Зграда Македонија и Населба Тризла. (општина Прилеп)

Во период од 10:00 до 11:00 часот, дел од корисниците од бул.Браќа Ѓиноски. (општина Гостивар)

Во период од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од с.Никиштане кај Џамијата. (Ѓорче Петров)

Во период од 10:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од с.Маврово- област кај одморалиште Електро Скопје. (општина Маврово- Ростуше)

Во период од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од с.Мало Турчане. (општина Гостивар)

Во период од 08:30 до 11:30 часот, дел од корисниците од ул. Славко Лумбарко и ул. Стерјо Георѓиев. (општина Битола)

Во период од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од ул.Панде Илковски. (општина Битола)

Поради планитани зафати на електродистрибутиванта мрежа на ден 30.12.2022 година, без електрична енергија ќе останат:

Во период од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од с.Зубовце (опш.Куманово);

Во период од 08:15 до 10:15 часот, корисниците од с.Раковец (опш.Чашка – Велес);

Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од бул.1ви Мај – од Сали Мост до Ленски Мост;

Во период од 09:25 до 14:00 часот, корисниците од ТС: Аеродром Даме Груев, ЗИК Пумпи 1, 2 и 3, Краварство Радобор, Стопанство Радобор, како и од селата Радобор и Чарлија (опш.Битола).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе