Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 03.08.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Мавровска бр.2 во нас.Хром (опш.Карпош – Скопје);
 • Од 13:00 до 15:00 часот, објекти позади казино „Кинг“ во Стенковец (опш.Чучер Сандево – Скопје);
 • Од 06:00 до 09:00 часот, објектот на „Импласт“ на ул.500 бр.2Б(опш.Илинден – Скопје);
 • Од 07:30 до 09:30 часот, дел од корисниците од нас.Карпош, кај воени објекти; Од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од с.Градиште; Од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од селата Жегљане, Арбанашко, Буковљане, Цветишница, Пузајка, Степанце, Драгоманце, Кокино, Осиче, Дејловце, Рамно, Малотино и Длабочица; Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците, корисниците од селата Буковљане, Дејловце, Цветишница, Арбанашко, Длабочица, Осиче, Кокино и Рамно (опш.Куманово);
 • Од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците на ул.Новачки пат – објекти спроти Цермат, Кафтанџица – магацини на Црвен Крст, Пилана и Вино Мак и некои околни објекти (опш.Битола);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Требош, Палатица и Озормиште (опш.Тетово);
 • Од 10:00 до 14:00 часот, објектите на Зоко Харт, Нимекс СА, Краварска Фарма и Таринци Помпи (опш.Штип);
 • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од улиците Круме Спиркоски, Цена Џинорозот, Владо Стојаноски и Благоја Стојаноски, дел од улиците Пенка Котеска, Борка Талески, Добре Иваноски, Прохор Пчински и Борка Медарот; Од 09:30 до 12:30 часот, корисниците од ул.Орде Чопела на излез од Прилеп, фирма Стибера, Агро Инвест, Лирна, Корвин Стоун (опш.Прилеп);
 • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од ул.Бистра (опш.Битола);
 • Од 08:35 до 15:15 часот, корисниците од селата Куново и Трново (опш.Гостивар);
 • Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од нас.Баглак (опш.Крива Паланка).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе