Пожари

Пожар во Општина Долнени

Во овај момент активен пожар е пожарот во Општина Долнени:

 -Пожарот кој што настана во атарот на с.Црнилиште и се прошири во правец на с.Долгаец во уредена шума и   кон  с.Стровија исто така во уредена шума е активен во 2 крака кон с.Долгаец и кон с.Стровија. Зафатена е голема површина, а на терен интервенираат екипи од повеќе институции: ТППЕ -Прилеп 11 пожарникари со 3 возила, назионални Шуми Црн Бор Прилеп специјално возило со 5 гасначи, Ловечко друштво с.Црнилиште со 4 лица.

Поврзани објави

Пожар кај с Пласница

Cuk Editor

Пожари на отворен простор

Cuk Editor

Пожари од 04.10.2022 година 08:30 часот до 05.10.2022 година 08:30 часот

Web Administrator

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе