Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 25.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

                – Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од с.Јажинче.с.Рогацево,с.Старо Селои с.Сурин. (општина Тетово)

                – Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул.Влае бр.81, 85 и корисниците во нивна близина. ( општина Ѓорче Петров).

                – Од 12:00 до 18:00 часот корисниците од бул. Партизански одреди зграда бр. 107. (општина Ѓорче Петров).

                – Од 12:00 до 18:00 часот корисниците од улица Шар Планинска. (општина Ѓорче Петров).

                – Од 13:00 до 15:00 часот корисниците од с.Лешнича. (општина Гостивар)

                – Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од од ул.Франце Прешерн, дел од ул.Ацо Шопов, и дел од ул.Драгутин Аврамоски Гуте. (општина Ѓорче Петров)

                – Од 09:00 до 11:00 часот корисниците од индустиската зона. (општина Гостивар)

                – Од 08:00 до 16:00 часот корисниците од ул. Борка Талески, ул.Пенка Котеска-дел,  ул.Прохор Пчински, ул.Владо Стојаноски -дел, ул.Вера Циривири-дел, ул.Благоја Николоски-дел, ул.Добре Иваноски -дел, ул.Борка Медарот-дел,ул.Цена Џинорозот. (општина Прилеп)

                – Од 08:15 до 15:30 часот корисничите од Aсфални бази и каменоломи (Прогрес 98, Јефута, Пелагонија, С-Петрол), с.Равен, с.Мердита, с.Печково, с.Долно Јеловце, с.Горно Јеловце, с.Вруток, с.Речане, с. Ново Село, с. Церово, с. Сретково, с. Ново Село. (општина Гостивар)

                – Од 04:00 до 16:00 часот корисниците од на територијата на Општините Кисела Вода, Центар и Аеродром во текот на 24.09.2023 во период од 04:00-16:00 часот можни се краткотрајни прекини во снабдувањето на електрична енергија до корисниците.

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе