Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 02.10.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул.Миле Поп Јорданов и од ул.Милан Марковиќ; 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.Лондонска бр.4, влез 1 – Зградата на БИ СИ; Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Јуриј Гагарин бр.17 влез 1, ул.Васил Ѓоргов бр.26 и 47, Центар за рехабилитација, Дирекција Бетон и Стара амбуланта (опш.Карпош – Скопје);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел ул.Божин Николов Силни, од школото до каналот (опш.Аеродром – Скопје);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Jустинијан Први, на излезот кон Студеничани (опш.Кисела Вода – Скопје);
  • Од 08:40 до 15:00 часот, корисниците од селата Ќосевица, Моштица, Саса, Ристовци, Маворов, Вера Јоциќ, Костин Дол и Требеш (опш.Македонска Каменица);
  • Од 09:30 до 14:30 часот, корисниците од цело с.Радичево и околните индустриски објекти, с.Владевци и околните индустриски објекти, од селата Дукатино и Сушево и репетитори „Сител Сушево“ (опш.Струмица);
  • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул.Филип Втори, делот од Каракански Бавчи до поранешен Сетек, кај Кружниот тек и кај Судот (опш.Свети Николе);
  • Од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од старата чаршија Цветна улица и кафеана Порта; Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од селата Тополчани, Чепигово, Тројкрсти, Загорани и Веселчани и Градобитна станица Тополчани (опш.Прилеп);
  • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од мал дел од викендиците на Попова Шапка (опш.Тетово);
  • Од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од  ул.Иван Иванов Балашо (опш.Кочани);  
  • Од 09:15 до 13:30 часот, корисниците на влез од с.Равен (опш.Гостивар).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе