Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 09.07.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од улиците 2, 6, и 8 во с.Миладиновци (опш.Илинден – Скопје);
  • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.8ми Септември (опш.Битола);
  • Од 09:00 до 11:15 часот, корисниците од дел од град Тетово – објекти кои се наоѓаат кај улиците К.Р.Дрнц и Б.Тоска, Илинденска и ул.107; Од 11:00 до 13:30 часот, корисниците од дел од град Тетово – објекти кои се наоѓаат во близина на Музичкото школо; Од 07:00  до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Непроштено, Призма, Млин и Греен Продукт (опш.Тетово);
  • Од 05:00 до 17:00 часот, корисниците од ул.18ти ноември, дел од улиците Бошко Цветкоски, Лазар Лазарески и Трајче Јаковлески (опш.Гостивар);
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.Спас Банџов до црква Св.Никола, хотелско угостителските обејкти на дел улица Кеј Македонија, паб Даблин, паб Тино, хотел спа ТИНО, објектот на поранешен хотел ПТТ и сите околни станбени објекти за домување и апартманско сместување во овој дел на Охрид (опш.Охрид);
  • Од 09:30 до 14:30 часот, корисниците од селата Кракорница, Ничпур, Богдево и Бродец, Маврово, Полициска Станица Стрезимир (опш.Маврово и Ростуше – Гостивар);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Полето, Очипала, Киселица, Селник, Вратиславци, Црквенец, Ветрен, Турија, Драмче, Илиово и Бигла, Стефанци и Караџовци (опш.Делчево);
  • Од 07:30 до 13:00 часот, корисниците од селата Чолошево и Дурутовец (опш.Велес).

Поврзани објави

Прекин во електроснабдувањето

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе