Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 04.10.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 10:00 до 13:00 часот корисниците од ул.Таќа Бербер, ул.Томе Никле, ул.Тодор Проески, ул.Мише Ефтим. (општина Крушево)
 • Од 09.00 до 15:00 часот, дел од  корисниците од нас. Бедиње.(општина Куманово)
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Божин Николов Силни,(општина Аеродром)
 • Од 09:45 до 14:00 часот, корисниците од Слобода Ново Село, Пилана Ново Село, фарма – Папу, ХТД Белчишта  – Појаси. (општина Охрид)
 • Од 09:00 до 13:00 часот корисниците од ул.Московска згр. бр.5 и бр.7, ул.Лондонска згр. бр.4б влез 1 околу Скопски пазар Тафталиџе. (општина Карпош)
 • Од 08:45 до 14:30 часор корисниците од с.Нажилово.(општина Кратово)
 • Од 09.00 до 16:00 часот корисниците од Булевар Србија околу бензинската Пумпа Окта. (општина Аеродром)
 • Од 09.50 до 14:50 часот корисниците од Мала Речица, објекти кои се наоѓаат кај Куртишевиќ и Оаза, делови од Мала Речица, улици: 167, 172, 175, 163, 164, 165, 170, 169, 177, 187, 188. (општина Тетово)
 • Од 08:00 до 14:00 часот корисниците од с.Габар, с.Осиче, с.Градец, с.Огут, с.Метежево. (општина Крива Паланка)
 • Од 09:00 до 13:00 часот корисниците од ул. Љубица Георгиева зграда бр. 5. (општина Ѓорче Петров)
 • Од 08:30 до 14:30 часот корисниците од с.Борово, дел од с.Мождивњаак, маала Антовци и околината. (општина Крива Паланка)
 • Од 08:15 до 14:30 часот корисниците од нас.Сингелиќ – ул. 1634, ул. 1635, ул. 4 и ул. 6, во место викано Економија.( општина Гази Баба)
 • Од 07:30 до 14:00 часот корисниците од Подоржи Коњ, Луке. (општина Кратово)
 • Од 09:00 до 17:00 часот корисниците од Општините Дебар, Општина Центар Жупа и Општина Маврово и Ростуше.

-во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од дел од ул. Божин Николов Силни ( општина Аеродром )

-во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од ул.Московска згр. бр.5 и бр.7, ул.Лондонска згр. бр.4б влез 1 околу Скопски пазар Тафталиџе ( општина Карпош )

-во периодот од 09.00 до 16.00 часот, корисниците на Булевар Србија околу бензинската Пумпа Окта ( општина Аеродром )

-во периодот од 09.00 до 13.00 часот,корисниците од ул. Љубица Георгиева зграда бр. 5 (општина Карпош)

 • -во периодот од 08.15 до 14.30 часот, корисниците од Сингилиќ – ул. 1634, ул. 1635, ул. 4 и ул. 6, во место викано Економија (општина Гази Баба)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе