Сервисни информации

Крводарителни акции

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се следните крводарителни акции: со учениците во СОУ Јане Сандански во Струмица, со учениците во СУГС Здарвко цветковски-Скопје, со граѓаните на Пробиштип, со учениците во СОУ Добри Даскаловво Кавадарци и со Здружение на граѓани во Прилеп.

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе