Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 06.12.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од улиците 138, Кумбара, Исмаил Кадeре, Севастополска и Кримска (опш.Чаир – Скопје);
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците околу Железничка станица Волково (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
  • Од 09:00 до 11:00 часот, во Индустриска зона Чојлија, само Кипер (опш.Петровец – Скопје):
  • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од дел од ул.Пиринска – од ТС Тризла 2 до ул.Мице Козар (опш.Прилеп);
  • Од 12:00 до 13:00 часот, корисниците од селата Маврово, Маврови Анови, Леуново и Никифорово (опш.Маврово-Ростуше);
  • Од 08:00 до 13:30 часот, корисниците од Викенд населбата Пониква, Хотел „Магнолија“ и Осоговски Конак; Од 09:25 до 14:30 часот, Фотонапонска централа кај м.в.Маџирски ниви во с.Тркање (опшКочани);
  • Од 07:45 до 12:00 часот, корисниците од селата Узем и Костур и Граничен премин Деве Баир (опш.Крива Паланка);
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од селата  Моин и Конско (опш.Гевгелија);
  • Од 09:00 до 17:00 часот, корисниците од селата Милино и Ѓузумелци (опш.Лозово);
  • Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Црвулево, Руљак, Припечани, Калаузлија, Јонузлија, Ебиплија, Парналија и Кучица, Боник 1, Печуркара, Детско одмаралиште, Вили Плачковица и Вртешка (опш.Карбинци);
  • Од 10:00 до 10:30 часот, корисниците од с.Будинарци; Од 11:30 до 13:30 часот, корисниците од делови од с.Владимирово (опш.Берово);
  • Од 08:50 до 12:00 часот, корисниците од с.Фурка, Војно Фурка и Пумпна станица Фурка (опш.Дојран).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе