Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 13.05.2024 година, без електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:55 до 11:30 часот корисниците од улиците Вида Џекова, Климентова, Ленинова, Петар Михајловски Демирски.(општина Неготино)
  • Од 08:30 до 11:00 часот корисниците од Нас.Балканска , влезот во населбата кон реката Брегалница.(општина Штип)
  • Од 08:30 до 15:00 часот корисниците од Долно Лисиче, од чаталот кон Драчево, ул.10.(општина Аеродром)
  • Од 12:00 до 15:00 часот корисниците од улиците Ацо Аџи Илов, Фемо Кулаков, Христо Ботев, Петар Михајловски Демирски.(општина Неготино)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе