Сервисни информации

Крводарителни акции

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани  се следните крводарителни  акции:

  • Скопје,Студентски Дом – Пелагонија во период од 12:00-18:00часот
  • Скопје,Студентски Дом – Гоце Делчев во период од 12:00-16:00часот
  • Скопје,ЕЛЕМ во период од 09:00-14:00 часот
  • Битола, Детска градинка (вработените) во период од 09:00-12:30часот
  • Пробиштип(граѓанство) во период од 09:00-15:00часот
  • Струмица(граѓанство) во период од 09:00-14:00часот.

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе