Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 23.02.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул.Мите Богоески од бр.43 до бр.47 во Лисиче (опшАеродром – Скопје);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул.Анкарска бр.21 (опш.Карпош – Скопје);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Панче Неделковски од бр.20 до бр.28 (опш.Чаир – Скопје);
 • Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.Солунска Глава во Драчево (опш.Кисела Вода);
 • Од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од селата Нова Брезница,  Јаболце, Патишка река, Дражилово, Малчиште, Осинчани, Елово, Црн врв, Маркова Сушица и Варвара, дел од с.Батинци, Сателитски центар Нова Брезница, Каменоломи, Гама градба, Рудопроект, Технопавер, Циментарница Усје – Св.Трипун, Мис Вато (опш.Студеничани – Скопје);
 • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Семениште (опш.Сарај – Скопје);
 • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од с.Карбинци (опш.Штип);
 • Од 07:30 до 09:30 часот, корисниците од ул.Панче Пешев (опш.Струмица);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Групчин, Гургурница, Желино, Седларево, Ново Село, Дервенд, Луковица, Церово, Рогле, Мерово и Копачин Дол и дел од с.Џепиште; Од 09:20 до 14:00 часот, корисниците од селата Селце и Лавце, Кале и ХПП Пена  (опш.Тетово);
 • Од 09:00 до 15:30 часот, корисниците од ул.Марксова; Од 09:30 до 12:00 часот, корисниците од ул.Јане Сандански, Аптека Херба и Менувачница Цемак  (опш.Прилеп);
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од ул.Ѓорче Петров, делот кај раскрсница со ул.Роза Петрова (опш.Кочани);
 • Од 08:45 до 12:30 часот, корисниците од ул.Беличица – позади новата џамија (опш.Гостивар);
 • Од 08:00 до 14:30 часот, корисниците од селата Мождивњак и Дубје (опш.Крива Паланка).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе