Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 02.03.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул. Григор Прличев и конфекција Маестрал (опш Кочани )
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел дел од ул. Серава, ул.138, ул. Дримкол, ул.Кумбара, ул.Места (опш Чаир )
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од с.Зрновци делот околу основното училиште и патот за с.Мородвис (опш Кочани
 •  Од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од Дел од  ул.Никола Грчето, дел од Ул.Аугуст Цезарес, дел од ул.Методија Митевски и Градинката Снежана (опш Чаир )
 • Од 12:30 до 15:30 часот, корисниците од с.Калиште, с.Ѓурѓевиште, с.Ломница (опш.Гостивар)
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с. Кукуречани со околината (опш Битола )
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од С.ТРИ ЧЕШМИ (опш Штип )
 • Од 09:00 до 15:30 часот, корисниците од дел од с. Теферич, околу затворот и кон џамијата (опш.Струга);
 • Од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од Пчињски пат – место викано Новине (опш Куманово )
 • Од 09:30 до 12:00 часот, корисниците од  Кадино дел  од ул1, дел од ул.2 и дел од ул.532 (опш.Илинден )
 • Од 07:30 до 14:00 часот, корисниците од селата СКОПЈЕ – КАРПОШ: ул.Никола Парапунов – зградите околу Телма телевизија, Тинекс маркет, Шартекс, Француско интернационално училиште EFIS и околните корисници     (опш Карпош)
 • Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од Дел ПЕШТАНИ: околу школо и црква во с.Пештани (опш Охрид )

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе