Category : Вести

најнови вести

Вести

Координативен состанок на Регионалниот Штаб на РЦУК Кичево со субјектите од СУК за превентивно дејствување по воведувањето на кризната состојба

Cuk Editor
На ден 18.07.2024 година со почеток во 11,10 часот во просториите на општина Кичево одржан е состанок за подготвеноста на институциите во текот на кризната...
Вести

Одржана 52 седница на Регионалниот штаб за управување со кризи Кичево

Cuk Editor
На ден 18.04.2024 година се одржа 52 седница на Регионалниот штаб за управување со кризи Кичево. Покрај членовите на РШ на седницата присуствуваа претставници од ТППЕ Кичево,...
Вести

АНГЕЛОВ ВО ТРАНЗИТНИОТ ЦЕНТАР „ВИНОЈУГ“ НА ЈУЖНАТА ГРАНИЦА

Cuk Editor
Директорот на Центарот за управување со кризи (ЦУК), Стојанче Ангелов, беше во транзитниот центар ,,Винојуг” во Гевгелија, заедно со раководителот на РЦУК Гевгелија, на состанок...
Вести

Директорот на ЦУК, Стојанче Ангелов во седиштето на НАТО во Брисел, на состаноци за креирање на национална политика во делот на градењето отпорност

Cuk Editor
Вчера и денеска (27 и 28 февруари), директорот на ЦУК, Стојанче Ангелов, во седиштето на НАТО во Брисел учествува на состаноци за креирање на национална...
Вести

Одлука за избор на кандидати по Интерен оглас број 02/2023 за унапредување на административен службеник во Центар за управување со кризи

Cuk Editor
Одлука за избор на кандидати по Интерен оглас број 02/2023 за унапредување на административен службеник во Центар за управување со кризи ЛИНК...
Вести

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 02/2023 ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИ СЛУЖБЕНИЦИ ВО ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ

Cuk Editor
Центарот за управување со кризи објавува интерен оглас за унапредување на 6 (шест) административни службеници за следните работни места: ЛИНК...
Вести

ОТСТРАНЕТА ОПАСНОСТА ОД МОСТ НАДВОЗНИК КАЈ СЕЛО ВОЈНИК, НА ПАТОТ МЕЃУ КУМАНОВО И КРИВА ПАЛАНКА

Cuk Editor
По укажувањето за опасност од страна на Центарот за управување со кризи (ЦУК), согласно добиените дојави од граѓани на Единствениот број за итни случаи 112,...
Вести

Land Rover Defender Hard Top N1 на помош во Центарот за управување со кризи

Cuk Editor
Центарот за управување со кризи дава безрезервна поддршка на планинарството. Доколку доживеете несреќа или ви се појават здравствени проблеми на планина или наидете на планинар...
Вести

Ангелов и тим од ЦУК на јубилеј кај партнери во меѓународни проекти за зајакнување на капацитетите за рано предупредување и справување со итни и кризни состојби

Cuk Editor
Директорот на ЦУК, Стојанче Ангелов, државниот советник Гордана Наумовска, заедно со членовите на работната група за имплементација на меѓународниот проект “Рано откривање на пожари и...

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе