Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 10.03.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

Oд 08:00 до 11:30 часот, корисниците од дел од ул.10 во с.Сарај (опш.Сарај – Скопје);

Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од селата Градец, Метежево и Огут;

Од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од селата Мождивњак, Борово, Длабочица, Баштево, Конопница и Филиповци (опш.Крива Паланка);

Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Зрновци – делот околу Винички пат;

Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Небојани, Рамно Брдо и Лисо Брдо;

Од 10:30 до 12:30 часот, објекти кај Југотутун Шампињони на пат за с.Грдовци  (опш.Кочани);

Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од м.в.Превалец на патот Кочани – Виница, фирма Рото-М и хотел Шагал (опш.Виница);

Од 07:00 до 07:05 часот, корисниците од Бабин дол, Гробишта, Зелен рид, Индустриски објекти – Куљар, Махагони, Финланд, Топ Спин, Кејп Поинт, Екстра Меин, Џино, Брзи Комерц, Оли Оникс;

Од 07:30 до 14:30 часот, корисниците од ул.Бајрам Шабани;

Од 07:00 до 08:00 часот, корсниците од Пумпна станица Доброшане, Прочистителна станица – Доброшане и Интер Штеп (опш.Куманово);

Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од град Тетово – објекти кои се наоѓаат околу паркингот позади Хелга, објекти кои се наоѓаат на ул.107 и дел од ул.Илинденска;

Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Брезно и Теарце, дел од с.Слатино, индустриски објекти кои се во с.Слатино (Ф-ка за Чоколада и Железара), индустриски објекти кои се наоѓаат во с.Теарце;

Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Рогачево и објекти околу селото, с.Јажинце и објекти околу селото, сепарации Сурин кај с.Старо Село (опш.Тетово);

Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од селата Бојанчиште, Куманичево, Падарници, м.в.Тодеви ниви и Полошки Манастир и Михајлово (опш.Кавадарци);

Од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од бул.Гоце Делчев, Ла Страда, Макспринт, Здружение на пензионери и Тутунска Банка (стара);

Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Марксова;

Од 09:30 до 11:30 часот, корисниците на излез од Прилеп кон Плетвар, Бензиска пумпа Лук Оил, Фирма Резонатор, Центар за Гуми Мото Центар, магацини од Кожувчанка, Еуро Лим;

Од 11:30 до 13:30 часот корисниците од селата Оревоец, Плетвар, Беловодица, Радобил и Царевиќ, Рудник Теракота и Маврово Асфалтна база (опш.Прилеп);

Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Железничка – делот позади Ангротекс (конфекција Грација), сервис Јоле и околината (опш.Штип).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе